star clicks

۱۳۹۵ بهمن ۱۵, جمعه

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز


عنوان: 1.دلایل استفاده از روش های آنزیمی 2.آنزیم ها ومنابع آن 3.تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز 4.تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز 5.خصوصیات رئولوژیکی 6.منابع نشاسته دلایل استفاده از روش های آنزیمی روش اسیدیDE=55 بالاتر ازDE=55  شربت تیره و تلخ می شود امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود . افزایش خاکستر شر ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر