star clicks

۱۳۹۵ بهمن ۱۵, جمعه

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز


فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور  مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برا ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر