
چاي آشاميدني از برگهاي جوان و جوانه هاي نشكفتة بوتة چاي ساخته مي شود. نام لاتيني آن را شخصي به نام او.كونتس(O.kuntez) ، كامليا سي نن سيس (Camellia sinensis) گذاشته است. اين نوعي است كه جورهاي (Variety) جداگانة فراوان دارد . از زمان باستان دم كردة برگهاي خشك شدة بوتة چاي به مثابه يك نوشابه استفاده مي شده است. طبق مدارك كتبي موجود ، چاي نخستين بار در چين كشت و تهيه شده است ، ليكن احتمال دارد كه مردم قبيله هاي مختلف استانهاي شان، برمه، چين و سيام به پيروي از غريزه اي كه حتّي انسانهاي اوليه را به ا ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر