![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uXENbL2N_J8O-zVUIHtxpCyYsI7ZIMK73nqRH2eLshSmYEXAQPO82IPEm03yetThvBBEDT7PvxpcGo9MHdM4ir3cWN5dA9w1B9VJYxkFUkrIq0AkOn=s0-d)
مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey (a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود. تولیدات آب پنیر Powderwhey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود. Whey protein:مجموعــهای از گلبولهــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسا ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر