هيه مربا، مارمالاد و ژله از ديرباز به عنوان نوعي روش نگهداري محصولات ميوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهاي است كه از ميوه كامل سالم يا از قطعات ميوه طي فرآيند پخت با افزودن مقداري آب و قند به دست ميآيد. اساس تهيه مربا تشكيل ژل پكتين است. پكتين كربوهيدرات محلول در آبي است كه در ديوارههاي سلولي ياختههاي گياهي يافت ميشود. از لحاظ شيميايي پكتين پليمري است كه از به هم پيوستن مولكولهاي اسيد گالاكتوزوئيك تشكيل شده كه شكل اوليه آن در بافتهاي گياهي به صورت پر ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر