star clicks

۱۳۹۵ بهمن ۱۵, جمعه

دانلود پاورپوینت استخراج درصنایع غذایی


استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد.   کاربرد استخراج :   استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز استخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی استخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها اکسترکشن در روغن   هرفپتبن استخراج pn &ndash ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر