![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sh9b16v8NhjA3-PP_HLjAih23oPgqvojqzMBM9DbLaELKyDS3AJMdksjcW8NXMaPXuav40ERuB2bztwe3FrZOv0jONcSsngKS4gqGoAVe9d0C7rDgs=s0-d)
استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز استخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی استخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها اکسترکشن در روغن هرفپتبن استخراج pn &ndash ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر