star clicks

۱۳۹۵ بهمن ۱۵, جمعه

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی


هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذایی توليد فرآورده‌ای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه میباشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد میشود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود آوردن فرآورده‌ای با كيفيت غير قابل پيش بینی میشود. به همیندليل بایستی كارخانجات مواد غذايي ویژگی های مواد اوليه را تعيين كرده و در هر مرحله از فرآيند، ماده غذاییو شرايط فرآيند را كنترل نما ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر