![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vsyVEA5L3LUM1D6ewAtowFMh4qdzQk-2ayrYxu7IkXHIU91qOobbhGwdP2tUg9QUjfQ9aNZj3ph8vT-X3JvdFC2NbrYrDkVotcA259DRHmJfL-ys4PgQ=s0-d)
هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذایی توليد فرآوردهای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه میباشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد میشود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود آوردن فرآوردهای با كيفيت غير قابل پيش بینی میشود. به همیندليل بایستی كارخانجات مواد غذايي ویژگی های مواد اوليه را تعيين كرده و در هر مرحله از فرآيند، ماده غذاییو شرايط فرآيند را كنترل نما ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر