star clicks

۱۳۹۵ بهمن ۱۲, سه‌شنبه

دانلود تحقیق درباره بستنی ماهی


در فرمولاسيون ( يا توليد ) بستني ماهي كه در ژاپن به آن sanma Aisa گفته مي شود از اجزاي مختلف آبزيان شامل روغن ماهي انواع گوشت ماهي ، پروتئين هاي استخراج شده ماهي و عصاره ماهي به عنوان طعم دهنده پايدار كننده و بهبود دهنده محصول استفاده مي شود ، از جوهر ماهي مركب نيز به عنوان رنگ دهنده و طعم دهنده به صورت مخلوط با مواد اوليه توليد بستني يا براي تزئين روي بستني استفاده مي شود . براي توليد اين بستني از انواع ماهي مثل آب خوي مار ماهي ، ماهي تن ، ماهي مركب ، اسكويت ميگو ، شاه ميگو يا سوريمي يا غيره اس ...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر