کوره ها را مي توان بر حسب موارد گوناگون نظير سيستم پخت، ترتيب مشعل ها، شکل ساختماني، هدف مورد نظر و يا روش انتقال حرارت به منطقه پخت تقسيم بندي نمود. در اينجا انواع اصلي کوره بر حسب روش کار دسته بندي شده اند : کوره هاي متناوب يا دوره اي : در اين نوع کوره ها، هر دوره پخت عبارست از قرار دادن محصولات خام دو کوره، مسدود کردن و بستن درهاي آن، حرارت دادن، پخت تا دماي نهائي، خنک کردن، باز کردن محفظه کوره و تخليه آجرهاي پخته شده. اين عمليات به همين روش در پخت بعدي تکرار مي شود. کوره ...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر